Over Michelle

Hi! Welkom hier op mijn online notitieblok. Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen! Misschien ken je me al, misschien ook niet. Anyway, ik stel me graag even aan je voor!

Ik ben Michelle, 33 jaar oud, vriendin van Wouter en mama van Zoey Kate (mei 2020). Ik woon in Tilburg, mijn stad in het zinderende zuiden. Tijdens mijn studie heb ik een uitstapje gemaakt naar Eindhoven en naar het Zweedse Kalmar om vervolgens toch weer thuis te komen in Tilburg. Ik woon in een fijn huis met mijn gezin en twee katten (Moki en Ace). Ik ben nieuwsgierig, avontuurlijk, eerlijk en enthousiast. Ik ben nog veel meer dingen maar dit vind ik mijn mooiste eigenschappen. En dat mag gezegd worden, toch?! In de afgelopen jaren heb ik veel gereisd, van studeren in Zweden tot backpacken door Amerika en Azië tot surfvakanties in Portugal, Fuerteventura en Bali. Maar ook veel citytrips, alleen, met Wouter, met vriendinnen, noem maar op. 

Dit ben ik in een notendop.

Wil je me écht leren kennen? Lees dan mijn blogs of volg me op mijn sociale media, daar laat ik je ongefilterd zien wie ik ben!

xx Michelle